Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ημέρα CL

Ξανά κουνιέται σήμερα το σεντόνι.Στην Αγγλία γίνεται ένα από τα πιο ενδιαφέρον ματς της φάσης των 16 με την Σιτι να αντιμετοπίζει την Μπαρτσελόνα το οποίο κατά τον Τατα Μαρτίνο θα μπορούσε να είναι και τελικός. Στο άλλο ματς της ημέρας η Λεβερκούζεν αντιμετοπίζει την Παρι -Σεν-Ζερμέν.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα

"Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τελικός", τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο και συνέχισε: "Θα ήταν καλύτερο να τους συναντήσουμε αργότερα, έστω στα προημιτελικά".
Ο Αργεντινός τόνισε πως η καλύτερη άμυνα θα είναι για την ισπανική ομάδα να έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ λυπάται που δεν παίζει ο Αγκουέρο, αν και θα έχει έναν... πονοκέφαλο λιγότερο.
Από την άλλη, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του δεν γίνεται να μην σκέφτονται πως απέναντί τους είναι ο Λιονέλ Μέσι, αλλά από την άλλη δεν γίνεται να παίξουν και να σκέφτονται μόνο αυτό, ενώ θέλει καλό ματς που θα ευχαριστούν οι φίλαθλοι (απέφυγε να μιλήσει να πρόκριση).
Οι πιθανές 11άδες
ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Χάβι Γκαρθία, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα, Τζέκο, Νεγκρέδο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Φάμπρεγκας, Μέσι.


Λεβερκούζεν - Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν εκτός από από το αουτσάιντερ είναι και σε κακή κατάσταση, καθώς προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Σάλκε, φτάνοντας τις 5 ήττες στα τελευταία 7 ματς!
"Πρέπει να δώσουμε το 100% σε κάθε τομέα", τόνισε ο τεχνικός τους γερμανικού συλλόγου, Σάμι Χίπια και πρόσθεσε: "Η Παρί έχει δώσει πολλά λεφτά τα τελευταία χρόνια και έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι σημαντικό να περιορίσουμε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς".


Οι πιθανές 11άδες
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Σπάχιτς, Τοπράκ, Μπένις, Λαρς Μπέντερ, Ράιναρτς, Ρόλφες, Σαμ, Γκονσάλο Κάστρο, Κίσλινγκ.
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Βεράτι, Ματουιντί, Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου