Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ξανά στα κιτρινόμαυρα

Στην τελική επαφή μεταξύ της Ένωσης και του έμπειρου αμυντικού αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή στην όποια οικονομική διαφορά για να επιστρέψει ο Γιάννης Κοντοές στην ΑΕΚ.

Ο «άσος» του Αστέρα Τρίπολης χαίρει της εκτίμησης τόσο του Νίκου Λυμπερόπουλου, όσο και των Δέλλα – Μπορμπόκη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να κάνει τη διαφορά. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τις φετινές του εμφανίσεις με την ομάδα της Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το θέμα του Κοντοέ αναμένεται να μπει άμεσα και πάλι  στην «ατζέντα» των ανθρώπων του δικεφάλου, αφού η περίπτωσή του θεωρείται ιδιαίτερα δελεαστική εν όψει του ρόστερ που δημιουργείται για την επόμενη σεζόν στη Football League. Η οικονομική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών δε φαίνεται (προς το παρόν τουλάχιστον) ικανή να χαλάσει την προφορική συμφωνία και όπως φαίνεται, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κοινή επιθυμία να διασταυρωθούν και πάλι οι …δρόμοι της ΑΕΚ με τον Κοντοέ και το παρελθόν έχει διδάξει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχει αίσιο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου